Lezingen

OVERZICHT

Donderdag 9 april – vrijdag 10 april 2015: Vaart mee en vertelt over zijn werk op de klipper Josina Elisabeth. Aanmelden via deze website
Woensdag 18 maart 2015:
Lezing voor schildersgroep Exloo in De Smidswal, Hoofdstraat 58c te Exloo. Aanvang 19.30 uur.
Zaterdag 31 januari 2015: Meet and Greet in kunstwinkel Art Quake, Assen
Dinsdag 13 januari 2015:
Besloten lezing voor Vrouwen van Nu, afdeling Tynaarlo
Woensdag 15 oktober 2014
: Besloten lezing voor vereniging “De Passage”.
Zaterdag 27 september 2014 : lezing van Erik van Ommen op het NJN-symposium te Wageningen. Zijn voordracht, met als thema vogels en kunst, begint om 14.00 uur en vindt plaats in het Forumgebouw van de Universiteit van Wageningen, Droevendaalse Steeg 2.


LEZING BOEKEN?

lezin1LEZING 1: HET WADDENATELIER.
Tot 31 december 2014 kunt u nog de interessante lezing over het ontstaan van Het Waddenatelier bij ons boeken. Aan de hand van zijn werk en met ondersteuning van een aantal videofilms laat Erik zien hoe zijn kunstwerken tot stand komen. Voor de pauze vertelt hij over zijn verblijf in de kazerne op Vlieland, na de pauze verhaalt hij over zijn reis naar de Banc D’Arquin in West-Afrika. De lezing duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur.

LEZING 2: MIJN REIGERPARADIJS
Vanaf 15 mei 2015 vertelt Erik over het ontstaan van zijn nieuwste boek Mijn Reigerparadijs. Voor de pauze gaat de lezing over  reigers, hun bijzonderheden en hoe Erik zich in zijn werk door de vogel heeft laten inspireren. Na de pauze vertelt hij hoe hij vogels tekent en welke technieken hij daarvoor gebruikt. Bijzonder in deze lezing zijn de prachtige videofilms waarin de reiger centraal staat.

U kunt een lezing van Erik van Ommen boeken op locatie en in Atelier Brink 2 in Vries. Een lezing duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur. De kosten voor een lezing zijn € 200,- exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.