Giclees en kaarten

De nieuwe verjaarsdagskalender en verschillende ansichtkaarten van Erik van Ommen zijn verkrijgbaar in Atelier Brink 2. U kunt ze ook rechtstreeks bestellen bij de uitgever Art Revisited in Marum.

verjaarskalneder         giclee

Ook voor een Giclée kunt u terecht bij Art Revisited. Maar wat is een Giclee?
Kunstenaars willen met hun kunst meer mensen bereiken dan alleen diegenen die hun originele werk kopen. Logisch. Ze kiezen daarbij natuurlijk voor een reproductiemethode die het oorspronkelijke gevoel van het origineel optimaal overbrengt. Met een giclée kan dat. Want een giclée vormt een kunstreproductie die in bijna niets onderdoet voor het origineel. Behalve dan dat ze een stuk betaalbaarder is. Giclée’s vormen dan ook het perfecte alternatief voor een origineel kunstwerk.

75 jaar kleurecht: Art Revisited maakt giclée’s in een beperkte oplage, op canvas, fine art paper of watercolour paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de giclée zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Art Revisited Giclée wordt geleverd met een gesigneerd certificaat van echtheid.